Trpaslík

Trpaslík

Anotace: No, snažila jsem se popsat život mladé dívky, která má dítě, ale více jí zajímá noční život. Dospěje, a objeví v sobě mateřský pud....ale je pozdě...

Trpaslík

Do dlaní chceš chytit světlo slunce
a doma trpaslík malý ti pláče
Je to fajn poznat svět lidí a nocí
ale co trpaslík, ten se toulá ulicí.

Nechtěl – v očích strach
Nechtěj – ať se zatoulá

Vždyť je tam sám, úplně sám
bojí se lidí, co zlý tváře mají
Tak nenech ho tam!
Myslíš, že je to tak fajn?

Tvoje práce je tvrdá, já vím
na chodníku i tam leží tvůj trpaslík malý
Tak nedopusť se toho, že se ztratí.

Vždyť je tam sám, úplně sám

Ty nejsi matka!
Jeho kamarádka!
Proč teď roníš slzy, když trpaslík tu není?
Proč doufáš, že ti odpustí?
Pochop, že nepřijde, už se nevrátí.

Ty nejsi matka!
Jeho kamarádka!
Už nejsi, nikdy víc.
V těch dlaních, co dřív jsi život měla
zůstal jen dopis a v něm trpká slova.
Autor AndyKo, 12.12.2008
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:( je to smutne ale vidim v tom velky kus pravdivost
mimochodom dakujem za pochvalu,kazdy komentar ma posunie o nieco vpred a zacinam si viac verit a viac pisat takze som za kazdy vdacna
:)

21.12.2008 15:35:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí