Hostina tvých očí

Hostina tvých očí

Anotace: ...

Na řase tvých očí,
spočinul můj zrak,
okolo tebe teď se točím,
pověstný déšť a mrak.

Na ňadru tvé nevinnosti,
mé dlaně tě hřejí,
užívají si do sytosti,
tuší, že to bez problému smějí.

Na kameni podobnému náhrobku,
ruce teď písmo tesají,
nebe zataženo ve smutku,

sílu proudy vody ze mě sají,
probodán v úplňku,
červi v zemi hostinu ze mě teď mají.
Autor Láďa, 12.12.2008
Přečteno 226x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Bíša, Mbonita, Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí