Dávno

Dávno

Anotace: jedině smrt rozetne pravé přátelství...3.2.2007 20:13 Nikol Autratová

Už je tomu dávno,
co jsme si venku hráli,
no vojáky s vodní pistolí,
granáty z lepenky-to nebolí.
Bunkry z dek,
a rychlý dech,
místo helmy slamák,
jako správný voják.
Ta pistolka mi stále na stole leží,
a hrát si s ní budu už stěží,
ptám se tě,zda ji tam taky máš,
a večer myslíš na příběh náš?

Už je tomu dávno,
co jsme byli v kanadách obutí,
vzkazy o problémech vyhozený ve smetí,
je to pryč,neříkej,že není.
Kotníky nás bolely,
ale my byly stateční,
ruce a nohy znaveny,
doufali jsme,že budem kamarádi věční.

Asi sis už na vojáky nechtěl hrát,
v kanadách na mrazu stát,
psát si texty našich známých písní,
šance,že bude to zpět už není.
Neuvidím tvé slzy téct po tvářích,
tvé oči zářit,
a podat ruku bych ti chtěl,
zkrátka,abych tě vedle sebe měl.
Měl jsem tě rád a vždycky budu,
vzpomínat stále budu na tu dávnou dobu,
pro mě budeš navždy žít,
i když jsi zavřel oči o trochu dřív.
Autor squatt, 12.12.2008
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Ještě dítě, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak...stejně..vše co jednou začne,jednou skončí...ale to je život.

16.12.2008 21:27:00 | squatt

... všechno jednou začíná...
...všechno jednou končí :( Mrzí mě to, ale bohužel to nemůžu změnit...
...

15.12.2008 18:20:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí