Vír hádek

Vír hádek

Anotace: hádky, to je nepříjemná věc, věřte mi

řádí tu hádky
přelétavé
z úst ven
do srdce
podstaty člověka
centrálního mozku
bolí to
někdy se tě dotkne
slovo jako
ostrý nůž
kolem krku
někdy přidusí
jindy rozbrečí
rozlítostní
jindy tě
rozhněvá
ve víru hádek
se dějí věci
které nechcete slyšet
Autor Tomáš Přidal, 12.12.2008
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí