Barteze

Barteze

Anotace: Tak trochu o mě. Najednou sednu a píšu...

Je ďábel -
Po šesti pivech
ovocné pálence
a trochu potu.
Hraje si s větama
provokuje
a pokukuje.
Přemlouvá
ohavnou servírku
a domnívá se,
že je zakletá.
Objímá ramena
a strká si koleno
do krku.
Povídá si
chvilku je ve vesmíru,
kutá ledovce,
rozporuje zákony,
topí v kamnech
a šahá.
Nechá kolovat svůj příběh,
roztočí peníze
a zatančí.
A v tom největším opojení
sedne a píše
Autor Miguel, 12.12.2008
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...úplně perfektní,smekám ST 1***
(...koleno do krku...super)

12.12.2008 23:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí