Tančí sambu..

Tančí sambu..

Anotace: no troška o mě - miluju sambu!

pod závojem stmívání
plni očekávání
nepříčetní touhou
ovlivněni módou
tančí sambu
tělo na tělo
nepotřebují hudbu
stačí, aby se vědělo,
že jsou jen oni dva

za záclonou rozednívání
plni očekávání
unaveni touhou
ovlivněni sambou
se k sobě přimykají
tělo na tělo
a doufají
v to, aby se brzo setmělo
a oni mohli prožít další noc.
Autor angelicek, 13.12.2008
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Chancer, Bíša, snupicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sambu bohužel neumím (ale napravím to), nicméně tanec je prvotřídní činnost ;-)

15.12.2008 16:16:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí