Zaplatíme hříchy svých rodičů

Zaplatíme hříchy svých rodičů

Anotace: něco z pohádek

Zaplatíme hříchy svých rodičů

Zaplatíme hříchy svých rodičů
Za život bez válek
Klaní se kašpárek a král
Se s ním k zemi sklání…

Co zbylo z korálek
V říši zla i pohádek
Cipísek svůj les
Si chrání….

Smutný princ nehledá
Štěstí mu netřeba
Princezna lásce
Se brání…..

Dlouhý i široký
Bloudí po staletí
Na chleba těžce
Se shání….

Jeníček s Mařenkou
Lesíkem běží
Baba Jaga si perníček
Střeží….

Jasněnka směje se
Běhá po lese a
Svůj zrak cudně k zemi
Sklápí….

Zaplatíme hříchy svých rodičů
V pohádkách vše se zvrátí
Potom poznáme
Že už není …zbytí
Autor v.hercik, 14.12.2008
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak je to mysleno...dik...pochopilas to

17.12.2008 22:44:00 | v.hercik

Tak je to mysleno...dik...pochopilas to

17.12.2008 22:44:00 | v.hercik

Sice pohádkový, ale dýchá na mě z toho tvrdá realita

17.12.2008 16:20:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí