potapim se poetikou

potapim se poetikou

Anotace: z anglie, ke 24.7.*08

varim si kavu
a snim o pseudokave
naivita je hrana

ztracim se
ve vlastnim svete
nemuzu se najit
mezi tim vsim
co neexistuje

z myslenek me vytahne
az cvaknuti konvice
a para na obliceji
moje kuze je prusvitna
a nepatri sem

/kavu vyleju a
prisednu si ke stolu
vzdycky takhle filozofujem
cela nase komunita
/ ja a par imaginarnich pratel/

nepatrim nikam
a nikomu
me misto je v casoprostoru
mezi vsim a nicim

rozbijim sklo kolem sebe
rukou co jsem nekomu sebrala
a snazim se dostat
k ostatnim
ale sklo je nerozbitne

oni neslysi me
a
ja zase je
mozna si takhle
rozumime lip
a
mozna taky ne

~close the gate world~

((((íéšýřéíěýíéčýřžáíšýžščéýěáříéážířážšžšíéýč=íýž+á=ř+)))
Autor Layla., 14.12.2008
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Alfííík, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí