Ztracený

Ztracený

Anotace: Nikdy nedokončená ...

Mrtvé střepy radosti,
co kdys v propletenci žily,
rotřezaly duši a slzy hrdosti,
lásku v bolest proměnily.

Nechaly ji krvácet,
téct po čistém nitru,
hněv v uších burácet,
topil žal v každém litru.

V moku co jícen leptá,
co kráse těla škodí,
kdo se však závisláka zeptá,
se smrtí v rukou chodí.

...

Pocit smutku se rozplývá,
polyká, tráví ho smrt,
osud tvář svou již neskrývá,
je jedenáct a čtvrt.

...
Autor Juan, 14.12.2008
Přečteno 348x
Tipy 14
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Házté, 5thelement, Lilly Lightová, démon zatracení, Vlk v rouše, bejbyyyy, STIMPRE, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě zvláštní:D

23.01.2009 15:43:00 | démon zatracení

Zvláštně zajímavé.

10.01.2009 22:10:00 | Lilly Lightová

..alkohol je zlý pán..ten ani zranenému srdcu nepomože..a človeku len uškodí..

09.01.2009 14:56:00 | bejbyyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí