Sám

Sám

Anotace: ...

Svou hloupost
konečně chápeš
když válíš
se po zemi
v blitkách
a nikdo nepřichází
zvednout tě
a omýt tvou tvář.
Teď konečně
chápeš
jak důležitý
je kamarád
nikdo nepodá
už ruku
tobě, co zradil si
vše co chránit
si měl
a myslel
jen na sebe
teď ležíš
v krvi
na zemi
a jsi sám
Díváš se na mě
žádáš odpuštění
znovu
a znovu
jako už tolikrát
ale i já
tě už překročím
...
s úsměvem
Tak snad to zvládneš sám ...
Autor Melfëa, 14.12.2008
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí