co vidíte...?

co vidíte...?

Anotace: reakce asi trochu na vsechno okolo...bojim se o lidi okolo...sem trochu zmatena...ale v podstate mi nic nechybi.......

pořád jsme
navenek nevinný
děti ze snářů,

neumíte v nás číst,
bojíte se
zavíráte oči,
VY SI JE PŘÍMO RVETE Z TĚLA

zahazujete možnosti,
(tak proč nevyndat baterky z hodin?)
líbáte zem v opilosti
a ne za odpuštění

mezi spoustou zfetovaných lidí
povalujou se i vaše ctnosti,
co po dojezdu sbíraj
ze špinavýho koberce

někdy jsou v jejich očích
otázky,
co společnost
jednoduše nezajímaj.

problémy,
co snížení prodeje prášků na chřipku
nevyřeší

.už nechci nic zpátky.
sem spokojená s přítomností.
Autor mattoni.uz.neni, 14.12.2008
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Petbab, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí