Lítací prasátko

Lítací prasátko

Anotace: o fetce, která to trochu přehnala (ten prostředek je spíš písnička)

Osamělý kluk stojí
na vysokém mostě
Stojí na zábradlí
Jenom on, tma a zkrvavená ruka
To ta nešikovně, zabodnutá
v předloktí jehla

Chvíli nepřítomně zíra
do neznáma
Neví co má dělat
už to má je prase lítací,
tak se otočí a skočí

Já jsem lítací prasátko
a plavat si mezi letadly to já rádo
a chro chro chro je moje heslo
a jak troubí auto na auto tu tu tů
tak chrochtám já chro, chro, chro,
aby do mě nevrazilo letadlo

Jo joo jooo jsem to já lítací prasátko
postrah vrtulníků, raket, letadel
furt někde v oblacích
nemáte šanci dostat mě na zem

Všichni co letí vidí venku prase
mají snad hromadné halucinace?
zachrochtej a pilot se zblázní
tak moc, že bude muset do lázní

A možná pilot uvidí celý prasečí gang
neví, co dělat, tak udělá bang
hurá prasata zhebnou
ne ne oni mají vestu neprůstřelnou

Osamělý kluk pod mostem leží
v kaluži krve celý rozplácnutý
neprůstřelná vesta ho zachrání asi stěží

Kam mu zmizela křídla?
Kdo mu je ustřihl?
Nikdo neví
Měl je vůbec někdy?

Měl- tenkrát byl volný,
ale ty mu někdo ustřihl,
a tak našel si jiný
Jediný problém je, že byli jiný
Byli z jiných dimenzí
Kdo mu je ustřihl nikdo neví
Nezanechal dopis na rozloučení

Hledá se Střihoruký Edward
Autor pornografie srdce, 14.12.2008
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je taková jiná,zvláštní.

21.01.2010 21:46:00 | Oťas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí