Co nechci mít to budu mít

Co nechci mít to budu mít

Anotace: ---

Bez srdce uslyšíš mé srdce bít,
co nechci mít to budu mít,
svazující otupělost roztáhne své sítě,
a úder hromu ohromí tě.

Z etheru se motaje, v srdci mám
dunu, jámu s pískem, tmu a klam,
křičím! rozbít se to snaže
pozvedávám nahoru své paže.

Srdce bije, bez srdce se tepe,
už se zachytilo v mělčinách existujících,
zpívaje si trudnou písničku
o mělčinách, písku, propastech.
Autor ludmil, 14.12.2008
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, Rolnička, Holis, trrtrr, prostějanek, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je Koop.

16.12.2008 15:54:00 | trrtrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí