Pozdní dopis tobě

Pozdní dopis tobě

Anotace: vím tohle mělo přijít o několit let dříve

Pozdní dopis tobě

Další večer sama
Kdy tobě chci psát
Těžká jsou rána
Když není kdo měl by mě hřát

Je to tak dávno
Co spolu jsme byli
Tak hrozně dávno
Kdy nahlas jsme snili
O tom jak navždy
Spolu zůstaneme
O tom jak v náručí
Druhému zestárneme

Co po tobě zbylo mi
To zpaměti znám
Nikdy to v krámě
Pro prachy neprodám

Ten večer cos pohladil mě naposled
A řekl dík zemi, že mi tě dala
Ten večer ruka mrazivá jak led
Navždy k sobě si tě vzala

Pak hledání náhrady
Za nás a za tebe
Dobře jsem věděla
Žes nechtěl jít do nebe

Vzali mi tebe
Jak dítěti hračku
Napsali krví
Z osudu rvačku

Vidět tě nesmím
Ani na pár chvil
A kroky nás dělí
Jako tisíce mil

V té hrozné samotě
Se sebe ptám
Proč nesmím být s tebou
Proč každý v smrti má být sám

Proč takhle to skončilo
Proč dveře se zavřely
Co nám dvou hrozilo
Proč klíče jsme neměli?
Autor ivanka777, 15.12.2008
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: *whatsoever*, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí