Otrok nebo syn ?

Otrok nebo syn ?

Anotace: Takovej můj celoživotní rituál...

Když příjdu domů ze školy-
- tak ospalý a znavený

Můj táta místo pozdravu :
„Štěpáne běž uklidit hospodu !“

„Raz dva, raz dva“- Zkouška tati.
Já taky „žiju“, nejsem jenom stroj,
Co vykonává těžkou dřinu.

Bohužel slova už mi nestačí…

Tak místo snění v posteli
Brousím koště o schody.
Autor Holmy, 15.12.2008
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí