Nikdy nezapomenu

Nikdy nezapomenu

...
malovat anděla
do sněhu
je krásný
... ale já z troufalosti namaluju

Tvoje tělo

na zeď

lihovým fixem

a budu doufat

že kromě tebe

už nikdo nepozná

že ta krása

patří Tobě

...

a budu si moc přát
aby mi aspoň střípek
patřil také
třeba na chvíli
jen tak z lásky

ten moment
si budu
pamatovat


...

NAVŽDY
Autor Jasmin de Paris, 15.12.2008
Přečteno 300x
Tipy 19
Poslední tipující: Stoneman, Pokusný králík s melounovou náplní, just me, Renatka, teranosaur, Holis, labuť, Mbonita, Lacosta1, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí