Plazil se

Plazil se

Anotace: človíček unaven životem...

Plazil se cestou a polykal prach,
na tváři krve šmouhy.
Tou krví platil svůj pradávný dluh
za pradávné své touhy.

Plazil se zemí kde neměl mít klid.
Na těle skvrny potu.
Tím potem platil snad posté za co chtěl,
za žízeň po životu.

Plazil se nocí kdy nemohl dál spát,
na srdci z lásky díru.
Pro lásku na nohou by zase mohl stát,
však dnes už neměl víru.

Plazil se kdysi tak ať se plazí dál
Soucitu třeba není.
O soucit Vám by paní těžko stál
Ten těžko něco změní.
Autor Trawnikar, 16.12.2008
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí