Dál

Dál

Anotace: ... i kdybys tu stál

Sbírka: Kubíček

Tak si říkám:
je to sen?
láska, nenávist
kdy noc je den
ty stojíš opodál
a já se ptám
proč pod tím tajem
náš sníh zas taje
proč každou
minutou
slova lásky odkvetou
a každou chvílí
náš osud se chýlí
dál
dál a já jsem dál
když ty jsi blíž
... i kdybys tu stál
Autor Moonlight7, 17.12.2008
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Bíša, shakespeares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí