To nejde...

To nejde...

Anotace: ...to nejde, mít to i to. Jít se dá jen po jedné cestě, ne po dvou současně.

Vsaď na jistotu místo lásky,
nelétej po zámcích stavěných ze snění.
Sama víš, že zlé věci se
v dobré tak snadno nezmění.

Užívej darů, které máš u sebe,
mají tu sílu, co dává Ti žít.
Život je takový, už věky stejný,
nemůžeš všechno společně mít.

Já stavím zámky, bez oken, bez dveří,
podlahou spadla bys hluboko dolů.
Otoč se, dokud to ještě jde,
vrať se a pospíchej...pospíchej domů...

17.12.2008
Autor miroslaF, 17.12.2008
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Quigleika, Holis, maliska, labuť, Mbonita, Tacca, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vystihujúce...

17.12.2008 15:32:00 | maliska

oslovilo..dosti..

17.12.2008 13:01:00 | Mbonita

...za obsah tip

17.12.2008 12:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí