Už mě nikdy nesrazíš!

Už mě nikdy nesrazíš!

Anotace: 8-) A jsem vyléčená :-D

Jsi moje na celý život
miluji tě a nikdy nepřestanu
nevzdám se tě!
Zlati...

Ty prokletý lháři!
Ty falešná naděje!
Proč jsi mi ji dával?
Nevšiml sis že se uvnitř mě něco děje?
Ach, ty tvoje sladké řečičky
Chce se mi z nich zvracet
Proč jsem odsouzena jen dávat
a ještě více ztrácet?
TY - ty si nezasloužíš můj smutek
A proto budu mlčet
a v duchu se vám smát
že je tak naivní
a ty takový zmetek
Musím se z toho vypsat
víš, asi teď oba nemáme nouzi
něco nového se ve mě probouzí
a já vím že to porazí tebe
A až si jednou uvědomím
žes mi nestál ani za ty básně
budu vědět, že zase žiji
že nemám růžové brýle
že vidím jasně
Za tebe mi už nestojí plakat
a už nikdy mě nesrazíš na kolena!
Jsem konečně silná
Život je jedna velká změna...
Chci si to nové užít
tak mi netrav život
a už nikdy mě nelíbej v autě
když tam za pár dní máš jinou
zní to totiž fakt nechutně.
Promiň, už musím končit,
zvedá se mi žaludek!!!

...
Autor Nessy, 17.12.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Daisy.., Zweiblumen, lexus, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upřímné, přímé a jasné ... líbí se

22.12.2008 13:08:00 | Zweiblumen

to byl účel. až se najde příležitost tak to na dotyčného zařvu, to se neboj.

19.12.2008 09:50:00 | Nessy

to je báseň? vždyť u toho řveš

18.12.2008 23:02:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí