Neperlivá voda s bublinkami

Neperlivá voda s bublinkami

Anotace: ..

Neperlivá voda s bublinkami

Neperlivá voda s bublinkami
Teče dolů korytami
Teče, běží, utíká
Zemskou špínu polyká

Nebrečí a nebrání se
Lidem říká špíno hni se!
Neumře a nezahyne
Křičí na tě hajzle, svině
Bublinky ji praskají
Slzy rázem stékají

Neplač, nebreč vodičko
Mám tu pro tě psaníčko
A v tom psaní zprávu
Neříkej mi vrahu!
Autor ivanka777, 18.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tos me teda rozesmal, autore... dost divne tema :))

18.12.2008 16:06:00 | saddova

...jde to tip

18.12.2008 13:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí