Rodičovská

Rodičovská

Anotace: ...aneb abstinenční přání krásných svátků (paradox?):))

Na Vánoce noci krátký,
nepřežeň to-žádný zvratky!
Prostě ani lok!

Neotravuj věčně zátky-
ničej jenom játrům svátky.
Proto i na Nový rok
přejem hlavně jistý krok.

Žádný návykový látky...
Střízlivý do NY skok!

Prosinec
Autor DalfaSalfa, 18.12.2008
Přečteno 510x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí