:(:'(:'(

:(:'(:'(

Anotace: ach jo

Kždý den se ptám....??
Jestli šanci ještě mám.
Já to nechápu,
co vy pořad děláte?
Proč se stále hádate?
Vás to asi baví,
hmmmm ale mě ne!
Autor Vanesska, 18.12.2008
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí