Hermés se zlomenými křídly

Hermés se zlomenými křídly

Anotace: ...

Výraz trochu dětsky zatvrzelý
oči nikdy nic neuviděly
chybí jim náznak, aby byly člověčí.
Rty sevřené ve výrazu vzdoru
civí tu prázdně na nohy stolu
chybí jen náznak, a v spěchu uskočí.

Hermés se zlomenými křídly.
Včera jsem ho kreslila na papír.
Postupně linky jemné slily se a zřídly
a v očích boha začal se zračit mír.
Autor voedor, 18.12.2008
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, kouzelníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To tahy uhlem, léčivá to mast…

18.12.2008 19:24:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí