černý mrak

černý mrak

Anotace: jojo hůř už bylo bude líp...

občas přiletí černý mrak,
který se ti vznáší nad hlavou.
ano je to tak,
přímo nad tou tvou.
zahalí svět do šedi
a nasadí ti černý brejle.
pak nikdo ti nesedí
a potřebuješ nutně berle.

je to období
kdy den blbec
střídá den vůl,
nikdo to nenapodobí,
chováš se jak sobec,
raději zalez si pod stůl!

někdy se ti objeví
černý mrak nad hlavou
v chování se to projeví
lidi na tě pořád řvou.
vypadáš jak největší debil
a ty jsi tak naštvaný,
že nejradši bys tu ani nebyl,
byl bys pod zemí zahrabaný!

je to období
kdy den blbec
střídá den vůl,
nikdo to nenapodobí,
chováš se jak sobec,
raději zalez si pod stůl!

je to období
kdy je blbec den
a noc je vůl
rozbij nádobí,
kopni zem,
zlom hůl.
bo...

hůř už bylo
bude líp!
Autor angelicek, 19.12.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Bíša, snupicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

optimismus se cení :)

18.01.2009 15:06:00 | Johny Styx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí