Váha hříchů

Váha hříchů

Anotace: Každý za život udělal spoustu hříchů.

Kdosi mě hodil na uhlíky žhavý
/byli to váhy pekelný/
Uprostřed cosi vám stavítka staví.
/čerti uhelný/

Váhy se hýbli a hříchy mé váží.
Pálí mé tělo a znova se umřít snaží.
Váha se pořád /peklo-nebe/ nemůže zastavit.
Prosím vás andělé zkuste to opravit.
Přiběhne ďáblík, uhlíky přihodí.
S vidinou, že vám ty váhy zas rozchodí.
Čerti to věděli, hříchy mi žhavým smyli.
Okolo seděli, váhy se na nebi zastavily.
Autor snupicek, 19.12.2008
Přečteno 578x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša, BArBArKO, Mbonita, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak se váhy vyrovnaly... :o)

22.12.2008 23:15:00 | NikitaNikaT.

Je to dobrý. To se mi líbí i myšlenkově.

19.12.2008 19:52:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí