,,Dozorce"

,,Dozorce"

Anotace: ...

Kde jsi tak dlouho byl?
Neříkej že ,,nepovím“.
Sama na to přijdu
informátory zapojím.

Co jsi tam dělal?
Nevěřím že nic.
Na to ti neskočím
však dozvím se víc.

Kolik vás tam bylo?
Proč jen lži pravíš?
Holky tě zahlídly
jak s někým se bavíš.

Odkud je ten dlouhý vlas
když já krátké mám?
Že z metra ti nezbaštím
vždyť tě ,,dobře“ znám.

S kým jsi co měl?
Bez dozoru celý den.
Do tvé hlavy vidět
je můj nesplněný sen.

Kam zase jdeš
a kdy se vrátíš zpět?
No tak mi to řekni
řekni, řekni… a hned!!…
Autor Modrý Adept, 20.12.2008
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Veru, Bíša, Majdi, Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beru s nadsázkou- ale upřímně, kdo někdy nemá pochybnosti...? :o)

22.12.2008 20:25:00 | Veru

to jsi teda vystihl...brrrrrrr.....člověka až mrazí z té představy...

20.12.2008 15:20:00 | Majdi

láska... nebo touha vlastnit a kontrolovat?

20.12.2008 09:44:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí