Anděl Strážný

Anděl Strážný

Anotace: Jedna popůlnoční...

Až zahřímáš křídly
já upustím svůj závoj slz

anděli strážný

nech v svobodě mne vidět
zrcadlení vlastní duše
a život ať si plyne.

Tišit pláč a věřit
je tvůj lék.
Autor Dilla, 21.12.2008
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Badya, sarycek, Bíša, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí