Psí holka

Psí holka

Anotace: Pro El, která stejně pořád miluje bloodhoundy ;)

Vidím zelenou zahrádku,
a na ní pěknou holku psí,
s uslintanou tlamou,
tu si jednou pořídíš.


Bude hodně krásná,
bude plna energie,
a bude mít ráda lidi,
a bude šťastná, že žije.


Na výstavách ti stužku,
modrou vždycky vyhraje,
a o děcka, co ji škádlit budou,
bude mít shovívavý nezájem.


Když přijdeš domů, přivítá tě,
oslintáním bundy a máváním ocasu,
a každý kdo tohle plemeno zná,
dá deset bodů za krásu.


Jednou jí najdeš i ženicha,
a až se pár měsíců překulí,
z pelechu kouká pyšná máma,
po domě se prcci batolí.


A budeš mít, co sis vždy přála,
celou smečku velkých, věrných psů,
co nejsou nijak extra známí,
budeš mít smečku bloodhoundů.


A tak vždycky, když je ti těžko,
že nikdy nebude dobře přemýšlíš,
tak hlavu vzhůru holka moje,
ty si tu bloodhoudí fenku pořídíš…


Budete chodit na procházky,
každej vás bude mít moc rád,
lidé si ji budou chtít hladit,
a budou jen štěstí vám přát.


Až pak jednou s celou smečkou,
do lesa si vyjdete vesele,
poznáš, že máš vše co jsi chtěla,
velké a chlupaté přátele.


Takhle to bude víš,
jestli budoucnost tě někdy leká,
tak vzpomeň si – hned se usměješ,
že někde ta psí holka tě už čeká…

Autor genca, 22.12.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí