Paprsek...

Paprsek...

Anotace: Žblebt...

Prohání se okenní tabulí
a olizuje Tvoji hebkou tvář.
Dotýká se Tě bez větších skrupulí
a kreslí Ti nad hlavou svatozář.

Pak jemnou ruku podává
a kouká se Ti do očí.
Tvá slepota se oddává,
nechává se, však ona otočí.

Za víčky Ti pochoduje černý stín,
myslíš si, že je to sen?
Padá na Tebe těžký splín,
nemůže ven, zůstává uvězněn..
Autor Mademoiselle Drea, 23.12.2008
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: lovelienka, Dračičák, Špáďa, Caracol, BArBArKO, Agniezka, Holis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborný, takový já můžu doaleluja ;-)

02.02.2009 20:31:00 | Dračičák

povedenej žblebtík ;-)

03.01.2009 13:50:00 | Caracol

no tady ten rytmus sem tam uletel, ale opet myslenka zajimava

02.01.2009 13:42:00 | saddova

Moc hezky napsaný žblebt:)))

25.12.2008 00:52:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí