Vánoce

Vánoce

A tak je tu zase máme,
sice suché ale chladné.
Do nosu si sladkým dáme,
ať jsou veselé a šťastné.

U někoho kapr, u nás zase řízky,
k oběma salát bramborový.
Na stromu třásně, nebo řetízky,
celý den je nějak náladový.

I usednou rodiče vyčerpáni,
koukajíc na své dětičky.
Ti vykřiknou: „Jů, páni.“
a berou si malé dárečky.

Tak zvesela, usmějte se,
Vánoce jsou za dveřmi.
Když si myslíš, že je to nanic,
tak nečti a nevěř mi. :P

Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok Vám přeje Acidburn.
Autor Psychopatická lentilka, 23.12.2008
Přečteno 808x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, Zasněný básník, Lota, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, září štěstím :)

25.12.2008 09:42:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí