Vánoce a Ty

Vánoce a Ty

Anotace: ...

Vánoce a ty, kolik společného máte,
radost a smích mi vždycky dáte...
Mám vás ráda hrozně mocinky moc,
jenomže Ježíšek mi nepíše na dobrou noc...

Vánoce jen jednou za rok tu jsou,
krásný dárečky s sebou vždy přinesou...
Ale ty jsi tu pořád, každou noc a den,
a o Vánocích nikdy nezdál se mi sen...

Štěstí ve hře, neštěstí v lásce?
Kdo nerozumí týhletý otázce...
Zkrátka Vánoce ráda mám...
Tebe taky a o tom tu teď povídám...

Hlavně krásný Vánoce, nikde žádný kaz.
Ať za rok můžu psát Ti básničku zas.
Autor Danik, 24.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezounká básnička ;) taková milá, stylisticky je také povedená.

10.01.2009 19:50:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí