V slabosti naší síla

V slabosti naší síla

Anotace: ...

Sny mé dnešní noci
zbyl z nich jenom pocit
vždy se zdálo o trojici
zapal za nás čtvrtou svíci
slunce jas mě budí
ostré světlo studí
vaše láska srdce
nechutná však trpce
jak se prvně zdálo
někdy je víc málo
motýl chycen do sklenice
křídla třepotavá
slabost bývá síla
říká vodní víla
nic než utrpení
vám nitro nezmění
maminka mě hladí
struny ve mně ladí
píseň světu zpívám
do niter se dívám
únava už sílí
jste mou silou bílí
u vás dobře skrytá
moje zrnka žita
slovo tvé můj pane
dohromady dáme
utvoříme silný pluk
utišíme světa hluk
děti temné moci
nelidskosti, trápení
láskou svou vás odměním
třeba kráčet k boji
proti nepokoji
utrpíte ztráty,
příjde čtvrtý, pátý
strach ze smrti porazíme
vaše duše očistíme
vodo řek a moře
slyšíme tvé hoře
šílenství peněz a touhy
jen prach z vás zbyde pouhý
třeste se před námi
strhneme z očí pásky
příjde vítězství lásky!
Autor Inge, 25.12.2008
Přečteno 309x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Mbonita, Filková, jedam, labuť, Tygropes, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přidávám se k Waywardovi, opravdu pěkné.

25.12.2008 10:30:00 | Tygropes

...fajné dílko ST

25.12.2008 08:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí