Pro ni

Pro ni

Anotace: Nikdo nechce být o vánocích sám..

Nevím co v přáních vánočních psát ti jen,
snad ať splní se ti i ten nejtajnější sen..
AŤ zdraví slouží,štěstí dosti,
ať kapřík nemá žádné kosti..
Moře lásky ať srdce tvé naplní,
stromeček ať září,cukroví pak doma sladce zavoní.. Když vidím jak hvězda z nebe k zemi padá,
mé vánoční přání je,kéž mohla by si mě mít ráda..?
Snad pod stromečkem najdeš krásné překvapení,
ikdyž to mnohdy ani tvé přání není..
Ještě jednou přeji hodně zdraví,štěstí a radosti,
ať vánoční svátky prožiješ bez všech zlostí a starostí..
Tyhlety řádky jsou psány dnes pro tebe,
nech si je prosím jen a jen pro sebe..
Autor Zbořka, 25.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, carodejka, NikitaNikaT., Filková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta pro niž tyto řádkou jsou, navždy ať zůstane duší tvou...krásné dílko. Vítej

30.12.2008 12:08:00 | Agniezka

Take Te vitam na Literu, s citem vyjadrena moc krasna myslenka.

29.12.2008 02:57:00 | carodejka

Pro sebe už nezústanou, spousta očí už je spatřila. Dílko je pro mne upřímné... to je dobře. Vítej na Liter.cz

26.12.2008 12:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí