krach vsem anoptacim

krach vsem anoptacim

Anotace: ve vodce je pravda:) a já pil pravdu

jak ti napomůžu žloutku ze skořápky
jak se natřískat abych byl v pořádku?
jak ušlehat lásku v kořalku
jak zapomenout na dávného proroka srdcem ?

otázky odezněly opouštím kamarády
sám se sebou sám opilý
kolik žen bylo co mně měly rády 0
sopitník jeden milý

africkou pouští pro růži jedinou
na ovoce slasti naklást vejce
uvidět se v kožichu nahý
na kolenou napojený posel

jen sem sem došel nedojdu dál
nekonečno nahodou znám
Autor LaBiL, 23.09.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi a anotace také.

23.09.2005 19:38:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí