Hádka

Hádka

Anotace: Rodiče dětí, dávejte si pozor na své děti, když se hádáte se svou druhou polovičkou.... - rodiče se hádají. Otec si všimne dítěte a tak už jen zarytě mlčí, ale jelikož matka neví, že tam dítě je tak nadává a pak se otočí a uvidí to dítě. ...fantazie....

Tvůj ostrý hlas
Duní v mé hlavě,
Jak hard-core metal
Na koncertě.

Přívaly emocí,
Přívaly ostrých vět,
Přívaly nadávek,
Tvých nadávek!

Proč?
Jen mi to řekni!
Co jsem udělala,
Je něco špatně?!

Teď mlčíš,
Když už jsem se rozjela,
Koukáš někam do prázdna.

Hleď mi do očí když s tebou se hádám!
Kr*t*ne, k*k*te, h*jzle!
Proč?!?!
Vylila jsem na tebe tvoje oblíbené pití.

Kam to furt čučíš?
Otočím se….
A pochopím..

„Mami, tati….“
Autor Kira Haulie, 26.12.2008
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Roben
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí