Život v 61 slovech

Život v 61 slovech

Anotace: ...

Stopy v dešti,
osudy v jinotajích,
zázraky z podšálků,
černé kafe.
Otisky prstů,
DNA na poklopci,
zmatené prostomluvy,
ranní pocit.
Sekyra na hřebíku,
leštěný nízký stolek,
čínská intarzie
politá čajem.

Tak to je život -
pár listů na lípě,
pár ohňů v útrobách,
zmatení navěky,
zlomený amarilis.

Tak to je život
kyselý sladkohořce,
máta a hašiš v čaji,
plastové obaly,
špinavá obálka.
Autor voedor, 26.12.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: ztracená, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připomněla mi tolik věcí...

28.12.2008 16:35:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí