Nudím se...

Nudím se...

Anotace: znáte to, je nuda, náměty v tahu, tak píšete, píšete, je z toho něco nesmyslného, ale neva...

Jak se den se dnem vleče,
Nudím se, hrůza pomyslet
Ať ležím, či končím v kleče,
Jsem líná přemýšlet.

Nebaví mě ani jíst, spát,
Nemluvě o bdění,
Nezbývá mi než nudou umírat,
Tak propadat snění.

Ou, to je otrava,
Nebo nuda, bych řekla,
Nezajímá mě potrava,
Pití, života jsem se zřekla.

Prostě život mě nebaví,
Oblaka mi rozumí,
Jedině oni mne zabaví,
Tak mysl má zalomí.

Už mě to nebaví…
Autor Psychopatická lentilka, 27.12.2008
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jj

04.03.2009 18:35:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí