Sen

Sen

Anotace: ch jooo -_-"

Vysoká hloubka,
do níž vzlétám.
Zakopnu,
a opět padám,
do výšin slabých.

Ta krátká dálka,
mám jít blíž?
Zastavila jsem se,
klouzám výš,
cítím svůj pád.

Do neznáma,
ano jenom tam.
Tak daleko,
vracet se mám,
zcela osamocena.

Dokud se neprobudím…
Autor Psychopatická lentilka, 27.12.2008
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí