Anděl

Anděl

Anotace: Každý má poblíž nějakého anděla spásy.... jen ho najít.

Všechno zlé je pro něco dobré, ta slova se mi honí hlavou,
a já si uvědomuju jejich význam.

Je v nich víc, než jsem si kdy myslela, víc,
než jsem si dokázala představit.

Pochopila jsem, že když ti někdo ublíží,
někdo jiný ti pomůže jako nikdo nikdy.

Že se mu můžeš svěřit a uvolnit své srdce,
že vždy ti nabídne pomoc a hřejivou náruč.

Někdy je to člověk, od kterého to nečekáš,
a to tě ještě víc na tom potěší a posune vpřed.

Zahřeje tě na srdci i na duši, odlehčí tu zátěž,
která tě tak tížila a která právě vyletěla ven.

Je to úžasný pocit, mít někoho takového
ve své blízkosti a vždy mu vylíčil své pocity.

Já děkuji tomu, kdo se stal tím mým andělem, navždy!
Autor Ivet.K, 29.12.2008
Přečteno 504x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

rozumím, taky jsem myslela, že hur být nemuze a v tu chvíli se zjevil clověk, kterej me z toho dostal, clovek, který by byl poslední od kterého bych cekala pomoc... krásná básen , dekuju...

29.12.2008 01:27:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí