Diktátor

Diktátor

Z myšlenek stavím si vysokou věž
nemysli, nebásni, jenom mi věř
má vrata dřevěná, okna ze skla
by jimi voda kdy nevytekla

má stěny z pálenky, střechu žádnou
ať z nebe pochytím ideu správnou
nesnaž se po cihlách k nebesům jít
zda-li bys pár chvílí ještě chtěl žít

z balkóna vlají mi rudé vlasy
ovládám prostory, city i časy
nebraň mi v cestě, já jsem tvůj Pán
schopen lásky, žalu, něhy i ran

ovládám počasí, noci i dny
tvořím vám skutečnost, pálím vám sny
líbej mou vlajku a pozdrav mě vždy
neb ty jsi můj stín a já jsem ty
Autor Muta cum liquida, 29.12.2008
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Cristinne, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká básnička, chlavně ten konec:-)

29.12.2008 21:43:00 | enicek

...Hmm

29.12.2008 19:56:00 | WAYWARD

Mám pocit, že jsi báseň od básně lepší a lepší :)

29.12.2008 18:11:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí