Voják

Voják

Anotace: nic moc no...

V zákopu mladý voják
pušku nešikovně nabíjí
před očima dívku co musel opustit
neví ani kdo je nepřítel,
zda amík rus či slovák
třese se, bojí se že ho zabijí
ptá se boha jak tohle mohl dopustit,
modlí se ať příjde spasitel.

Voják pušku nabil ze zákopu vykukuje
slzy se mu v očích lesknou
v hlavě slyší melodii tesknou
hle támhle nepřítel ze zákopu vyskakuje.
granáty se o zem třští
kulky z pušek kolem sviští.
Však náhle zlá kulka zbloudilá
vojáka mezi oči trefila.

Neví už nic, smrt kolem nevnímá
zubatá ho jak oilí zkosila.
a kdesi jinde krásná dívka spí
netuší že svou lásku již
vícekrát nespatří.
Autor Johny Styx, 29.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Kaveh Imalovič Scapovsky, kikis, SvenHassel, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí