Sníh

Sníh

Anotace: .

A tolik jsem se bála
že žádný nenapadá
když naše těla, jak kapři v kádi
o sebe se třela

Jsem ještě dítě
jsem celá nedospělá

A země přišla mi tak pevná
a najednou jsem viděla
skrz chlad a tmu a kouř a mráz
tam plakat v špíně anděla

V zrcadle na skříni
kde místo našich těl
se špína světa odrážela

A vzlykal, vzlykal, chvěl se zimou
Tak jako já u tebe
Jsi blízko a tak vzdálený
Jak náš anděl od nebe

Za okny začal padat sníh
něžně, tak jak jsem to chtěla
Autor anilwap, 29.12.2008
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: Flamy, fialová, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé dílko:) trocha protikladů...

29.12.2008 22:32:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí