Politická recidiva

Politická recidiva

Anotace: ... Takhle nějak to chodí :-) :

Budou volby, no tak jdem
Kam se řítí naše zem?
Tenhle tohle slibuje
Tamten kdeco říká
Ale realizace
Už se jich netýká

Ve volbách ukrytá je naděje
Že společnost naše někam dospěje
Naděje je sice hezká věc
Ale v politice, marná přec

Ref.:
Proč to tady tak musí být
Nedá se už jinak žít?
Změny už se nedožijem
No, tak aspoň: "Carpe Diem!"

Kdo by tomu uvěřil
Že se něco změní
Když už tolik dlouhých let
Už se nic nemění
Ať se chytí kormidla
Kdo jen chce
Namastit si kapsu
O to jenom jde

15., 16., 17. platy
A k tomu všemu
I hodinky zlatý
Tustý jsou jak prasata
Vždyť furt jenom žerou
Oni se maj dobře
Prachy jim neberou

Ref.:
Proč to tady tak musí být
Nedá se už jinak žít?
Změny už se nedožijem
No tak aspoň: "Carpe Diem"
Autor Morion, 31.12.2008
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Buchtová, Bíša, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí