jistota

jistota

Anotace: o lásce a o tom co znamoná

Jedno slovo.
Celé srdce.
Co muž může více své ženě dát?
Teď pro kristovy rány ptám se.

Zázemí domova
A teplo postele.
Jistotu náručí,
Možnost teplé koupele.
Otevřené srdce,
Důvěru léta budovanou.
Polibek v nesnázích
A lásku oboustranně věnovanou.

Vice práce.
Spousta slov.
Méně dotyků
A v lásce jen spousta vdov.

U stolu pak po čase
Dva pohledy se zkříží
Na krajkovém ubruse
Ruka k ruce se sblíží.
Společně se otočí
Čas ztracený už zpět však nevrátí.

Jeden s druhým kráčí cestou dál…
Autor mmmaaatttyyy, 01.01.2009
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Dilla, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyz sme u toho, nema to byt dojemne

01.01.2009 13:49:00 | mmmaaatttyyy

zamáčkl jsem slzu dojetí z dojetí oběda

01.01.2009 13:15:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí