Svérázný /popletený/ umělec

Svérázný /popletený/ umělec

Anotace: podobnost čistě náhodná

Svérázný /popletený/ umělec

Vždycky míval krásný svět
Bylo vidět napohled
Že umí všechno nazpaměť
Obdivován řadu let…

Písně zpíval líbivé
V noci sníval bláhově
Nosil se jak králové
Sloužili mu bohové

V letech dávno minulých
Obletován anděly
Ženy k nohám padaly
Rozhazoval příděly…

Zlom nastal ve chvíli
Kdy alkoholem zmožený
Špatně zvládl řízení
Propadl depresím
/do klubíčka schoulený/

Byl pak z toho na prášky
Máry střídal s obláčky
Realitu nevnímal
Den alkoholem začínal
/i končil/

Hvězda z oblak spadla záhy
Nikdo už si ho nechválí
Kariéra skončila
Bohnická éra začíná...
Autor v.hercik, 02.01.2009
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, b.e.j.b.y.y.y.y, Holis, fab four, 6thSun, Květka Š., Mbonita, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec byl na cteni trochu drevnaty

02.01.2009 18:38:00 | Montynka

...ten konec bude o mně ;-)

02.01.2009 17:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí