Lež

Lež

Anotace: Když začneš lhát, už se ve lži vezeš pořád.

Proč lidé říkají to,
co není pravda,
mě je to pak líto,
nepomůže jim ani rada.

Vůbec nic pravého netuší,
nemají vůbec ponětí,
samé lži neustále řeší,
a pak jsme všichni v lživém obětí.

Jednou něco řekneš, něco vyslovíš,
svůj pocit, názor, myšlenku,
a už se toho nezbavíš,
už nikdy nebudeš z toho venku.

Za tvá slova tě odsoudí,
a ty se nedočkáš pokoje,
tvá duše lžemi bloudí,
a nadosmrti na scestí je.
Autor Ivet.K, 03.01.2009
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí