Plavu proti proudu

Plavu proti proudu

Anotace: Plavu proti proudu

Levý znak.
Pravý znak.
Žádný zkrat.
Mohu se smát.

Plavu si jak král
v této řece života.
Toho, kdo mě naštval
vcucne lavina.

Plavu si proti všem.
I proti rodině.
Hlášky všech setřem.
Já a jen já, co je ve mně.

Pár přátel mám,
ale hlavně na sebe dám.
I když se ke mně nikdo hlásit nebude
mě nesmírně dobře bude.

Jsem tu jen jednou,
a tak si to užít chci.
Možná jednou skončím s dámou,
která se stane ženou mou.

A nebo budu sám
pod mostem spát.
Nebudu vlastnit krám
a do keříku budu srát.

Ale vše tohle,
je jen na mě.
Jen já si určím
jak to skončím.

Legendu o Tonym píši jenom já
žádná jiná napodobenina člověka.
Jen já určuji své příští kroky
a do jaké dám školky děti.

Nesnaž se proto mnou měnit
nebo začnu pěnit.
Nebo pod mojí hladinu
půjdeš v cuku letu.
Autor James Tony, 03.01.2009
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vybral bych z toho "Já a jen já, co je ve mně" - zajímavě zacyklený..
ale báseň (dá-li se to tak nazvat) je dílko jako celek, a tuto bych si nevybral;)

03.01.2009 23:47:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí