Nový roku

Nový roku

Anotace: Spontánní promluva k příchozímu roku :)

Nový rok nám začíná
a starý unikl v běhu
Země tichounce usíná
pod pokrývkou sněhu

Dej nám mnoho štěstí
a síly k přežití
ať nesejdeme v cesty
kde lidé nevidí

Odhaluj nám tajemství
pod křídly andělskými
kde světlo a jas se skví
a teplo sálá do bílé zimy

Tak nový roku utíkej
a přinášej nám neustálé veselí
Když nám stále bude hej
o radost se s tebou každý podělí
Autor Ariella13, 04.01.2009
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ať je jen a jen lepší...

04.01.2009 13:06:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí