Kam jdeš?

Kam jdeš?

Anotace: Kam jdeš?

Kam jdeš?
Kam směřuješ?
Jdeš jak veš,
tak pospěš!

Co? Nemáš cash?
Tak do řitě běž.
Ukaž, že dobrej jseš.
Či pod most jít chceš?

Jestli to fakt plánuješ,
jsi strašně blbá veš.
Přes hubu ode mně dostaneš
a už se ke mně nedostaneš.

Ale co, jdi si kam jen chceš.
Je to na tobě, které dveře otevřeš.
Ale co, jdi si kam jen chceš.
Je to jen na tobě, kam šlápneš.

Já si jdu kam chci.
Tvoje rady nechci.
Každý má jedinečnou šanci.
Jít kam chce, je ti to jasný?
Autor James Tony, 04.01.2009
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí